Ново срце за Вању

Вања Пилиповић из Сонте код Сомбора којој је неопходна трансплантација срца вечерас је из Београда отпутовала у Беч по ново срце.

Деветнаестогодишња Вања Пилиповић вечерас је, авионом који је из Аустрије слетео на Београдски аеродром, отпутовала у Беч, где је на А-ка-ха клиници очекује трансплантација срца.

Вања је од 12. фебруара лежала на Институту за кардиоваскуларне болести у Сремској Каменици, где је, под сталним надзором лекара морала да буде све до тренутка док се за њу не обезбеди срце за пресађивање.

Претходно, у рекордно кратком року, за непуне три недеље, прикупљен је новац који је био неопходан да она буде стављена на листу чекања за трансплантацију.

После објављивања репортаже о Вањи у нашем Другом дневнику, у акцију прикупљања 100.000 евра укључили су се појединци, фирме, институције.

Број коментара 32

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи