Одговор главног уредника РТС-а Караџићу

На поновне оптужбе државног секретара Марка Караџића, главни уредник Информативног програма РТС-а Ненад Љ. Стефановић рекао да разуме да Караџићу није по вољи то што Аврам Израел одбацује оптужбе на рачун РТС-а, али не разуме зашто га Караџић вређа.

Главни и одговорни уредник Информативног програма РТС-а Ненад Љ. Стефановић одговорио је на нове оптужбе државног секретара у Министарству за људска права Марка Караџића.

"Могу да разумем да господину Марку Караџићу, државном секретару за људска и мањинска права, није по вољи што је његове тврдње о наводном 'говору мржње и антисемитизму на РТС-у' у потпуности одбацио господин Аврам Израел, учесник догађаја о којем смо извештавали", наводи Стефановић.

"Али не могу да разумем зашто Караџић грубо вређа Аврама Израела питањем упућеном РТС-у: 'Имате ли и свог Рома који би потврдио да је одлично што их зову погрдним именима и малтретирају где стигну?", каже Стефановић и закључује:

"Та реченица говори да је стаљинизам државног секретара прерастао у говор мржње. Иако сматрам ову полемику окончаном, још једном ћу цитирати Аврама Израела: Готово".

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи