Прилагодити брзину, од сутра више деце у саобраћају

Возаче очекује сложеније време, много хладније, има магле, а коловоз је клизав. Очекују се велике гужве, а сутра је и први радни дан.

Помоћник начелника Саобраћајне полиције Владан Николић упозорава возаче на већи број деце у саобраћају.

"Завршетак викенда и крај распуста је, очекујемо више деце у саобраћају. Полиција ће вршити контроле и апелујемо на све да децу превозе у складу са безбедносним правилима, пре свега да везују безбедносни појас и да имају безбедносно седиште", каже Николић.

Полиција је вршила блиц контроле брзине крајем прошле године. "Акција је завршена, било је више од 3.500 кршења брзине. Ми ћемо сваку активност благовремено најавити", истиче Николић.

Наводи да се очекује велика гужва на свим путевима, а нарочито од туристичких места.

Апелује на возаче да смање брзину јер је она узрочник највећег броја несрећа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи