Читај ми!

Радно време у Београду за Дан државности

На Сретење, Дан државности Србије, занатски, трговински и угоститељски објекати на територији града Београда радиће према посебном распореду.

У недељу, 14. фебруара, дежурне продавнице морају да раде најмање од девет до 12 сати, у понедељак 15. фебруара ти објекти могу бити затворени, а у уторак, 16. фебруара, дежурни продајни објекти морају да раде најмање од девет до 12 сати, саопштио је раније Секретаријат за привреду.

На Сретење, 15. и 16. фебруара, неспецијализоване радње у којима се обавља трговина на мало претежно непрехрамбеног асортимана и посебни трговински објекти могу бити затворени.

Бензинске станице на државним путевима првог и другог реда и општинским путевима на територији града Београда раде 24 сата, а остале бензинске станице у граду најмање у времену од шест до 20 сати, пише у саопштењу.

Како се додаје, дежурни продајни објекти који у време државних и других празника раде, дужни су да распоред радног времена истакну на видном месту, најмање три дана пре дана државног празника.

Сви трговински и занатски објекти за време поменутог државног празника могу бити отворени и радити дуже од наведеног радног времена.

У дане када се празнује Сретење угоститељски објекти који се налазе у стамбеним зградама могу радити најдуже до поноћи и емитовати музички програм до 23 сата.

Остали угоститељски објекти за пружање услуга исхране и пића у стамбеним зградама могу радити 24 часа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи