Гујон: Почаствован сам одликовањем поводом Дана државности

Оснивач француске хуманитарне организације "Солидарност за Косово" Арно Гујон изјавио је вечерас да му представља велику част то што ће га председник Србије одликовати поводом Дана државности Србије.

"Имам изузетну част да вам саопштим да ће ме председник одликовати поводом Дана државности 15. фебруара", поручио је на Твитеру Гујон, који је и аутор књиге "Сви моји путеви воде ка Србији".

Председник Србије Томислав Николић, поводом Дана државности, 15. фебруара, потписао је указе о одликовању појединаца, институција, припадника Министарства одбране и Војске Србије, саопштила је данас председникова Прес служба.

Када су у питању појединци, Николић је, поред осталих, одликовао Младомира Пуришу Ђорђевића, постхумно Ранка Жеравицу, академика Милована Данојлића, за хуманитарну делатност Арно Гујона, затим Хелен Делић Бентли, Звонка Богдана, Миру Стпицу и друге личности за изузетне заслуге у својој делатности.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи