Читај ми!

Поново раде београдске народне кухиње

Корисницима народних кухиња поново се деле бесплатни оброци, а градоначелник Београда Синиша Мали рекао је да је Град брзо реаговао како би проблем био решен.

Мали је, да би се лично уверио да народне кухиње раде, обишао пункт у Раковици.

"Оброци се испоручују корисницима, као што смо јуче и обећали", рекао је том приликом градоначелник Београда.

Како је истакао, Град је брзо реаговао, корисници су добили и новчану помоћ, а од данас поново имају редовну испоруку оброка.

"Ово је пример одговорне социјалне политике са наше стране и решавања проблема, а са друге стране реакција на све оне неодговорне изјаве о укидању народних кухиња и о томе да не бринемо о људима којима је помоћ најпотребнија", рекао је Мали.

Градоначелник је поновио да неће бити укидања народних кухиња.

Мали је јуче најавио да ће од данас свих 40 пунктова народне кухиње у Београду бити снабдевено храном, која је обезбеђена захваљујући друштвено одговорним компанијама.

Дељење оброка у београдским народним кухињама било је обустављено услед проблема са процедуром јавне набавке за храну, а Град је исплатио 5.040 динара по кориснику, како би људи могли да купе храну, док народне кухиње не буду снабдевене.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи