Отворено око 400 предмета против нелегалних таксиста

Комунална полиција отворила је од почетка године 400 предмета против нелегалних таксиста на територији Београда а највише случајева регистровано је на Аеродрому "Никола Тесла", изјавио је начелник те службе Никола Ристић.

Према његовим речима, припадници Комуналне полиције од прошле недеље спроводе самосталну акцију сузбијања нелегалног ауто-такси превоза на територији Београда а најкритичније локације су Трг републике, Палата Албанија, Теразије, Скадарска улица, Студентски трг, Карађорђева и Аеродром "Никола Тесла".

"Акција је започета ради успостављања комуналног реда, као и безбедног и несметаног одвијања живота у граду и трајаће све док за тим буде било потребе, увек уз примену овлашћења у складу са начелима законитости и професионализма и поштовање свих који у граду живе", истакао је Ристић.

Како је навео, од 400 предмета против нелегалних таксиста, колико је отворено од почетка године, највише случајева евидентирано је на Аеродрому "Никола Тесла" док је на осталим локацијама извршено 90 интервенција.

Казнене одредбе за овај вид прекршаја за правно лице крећу се у распону од 50.000 до 1.000.000 динара, за одговорно лице од 5.000 до 75.000 динара, за предузетника од 10.000 до 250.000 динара, а за физичко лице од 5.000 до 75.000 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи