Мали: Уштедама до нових возила у Градској чистоћи

Градоначелник Београда Синиша Мали обишао је Градску чистоћу и присуствовао представљању седам нових ауто-цистерни намењених за прање свих врста саобраћајница и за транспорт пијаће воде.

Мали је рекао да су ауто-цистерне набављене јер је то предузеће у прошлој години уштедело 300 милиона динара, а део тих средстава уложен у обнову возног парка.

"Ово је први корак ка потпуној обнови возног парка које је планирано", рекао је Мали, додајући да ће та возила заменити досадашње цистерне које су старе више од 20 година.

Очекује се да ће наредне године бити набављено још пет ауто-цистерни, а у следећих месец или два дана пет ауто-чистилица и седам великих возила за одвожење смећа.

"Лепо нам је кад нам кажу да нам је град никад чистији и да чинимо све да га улепшамо, али са друге стране, ми нисмо задовољни јер желимо да улажемо још више у нову опрему и обуку наших људи, како би град био још чистији и потврдио епитет најлепшег града у овом делу Европе", рекао је Мали.

Он је нагласио да су набављена возила производ домаће компаније, чиме се подржава домаћа привреда.

"Исто смо учинили и са аутобусима за јавни градски превоз, које смо набавили од 'Икарбуса', што је део део наших напора да подржимо Владу Србије у консолидацији и сређивању стања у нашој привреди", рекао је Мали.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи