Чланови Синдиката одбране делили пакетиће деци у Прихватилишту

Делегација Синдиката одбране Србије посетила је Прихватилиште за децу Београд и малишанима поделила пакетиће за предстојеће Божићне празнике.

Пакетиће је у сарадњи са фирмом "Миленијум" из Зајечара обезбедио Синдикат одбране Србије, наводи се у саопштењу тог синдиката.

Делегација је са домаћинима обишла Прихватилиште и упознала се са условима у којима деца живе и раде, а дружење са децом наставили су и током заједничке поделе пакетића.

Прихватилиште за децу Београд збрињава најосетљивије категорије младих из целе Србије, међу којима су жртве насиља, злостављања, жртве трговине људима, деца без родитељског старања, деца улице.

Руководилац Прихватилишта за децу Данијела Стајковић захвалила се на поклонима и нагласила да људи доброг срца успевају да пруже деци осећај задовољства, среће и топлине, и такође упознала је делегацију синдиката са проблемом простора за смештај деце, јер иако је Прихватилишту још 2009. године обећано пресељење у већи и адекватнији простор то још није учињено.

Председник Синдиката одбране Србије Александар Поповић у име целог синдиката пожелео је срећне Божићне празнике и обећао да ће се сарадња наставити и у наредном периду као и да за циљ има да ова акција прерасте у традиоционалну, наводи се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи