Радно време пошта и паркинга за празнике

У среду, 6. јануара, поште које имају целодневно радно реме радиће до 17 часова, осим Главне поште у Таковској 2 у Београду и пошта на граничним прелазима, које раде без престанка, саопштиле су Поште Србије.

У четвртак, 7. јануара, поште ће бити затворене, а нон-стоп ће радити пошта у Таковској 2 и поште на граничним прелазима, пише у саопштењу.

ЈКП "Паркинг сервис" саопштио је да на дан Божића, 7. јануара, неће обављати контролу и наплату паркирања на паркинг местима у зонираним деловима града.

У четвртак, 7. јануара, пословнице овог предузећа биће затворене за рад са странкама у улицама Старине Новака 22, Краљице Марије 7 и Милешевској 51, док ће у среду, 6. јануара, радити до 15:30 часова, наводи се у саопштењу.

Све јавне гараже, посебна и СМС паркиралишта биће непрекидно отворени и за Божић ће радити по устаљеном систему наплате паркирања, као и Служба за пренос возила, саопштио је Паркинг сервис.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи