Читај ми!

Тројица радника из Лучана у тешком стању

Повређени радници из Лучана и даље су у хируршкој јединици интензивне неге ВМА. Двојица од тројице радника су у веома тешком стању, каже дежурни хирург. Истражни судија и комисија Министарства одбране раде и даље на прикупљању чињеница које ће разјаснити шта се догодило на машини која меша барут.

Четири радника лучанске фабрике "Милан Благојевић" повређена су у јучерашњем пожару у објекту за производњу барута. Како су за РТС потврдили лекари, радници који су због тешких телесних повреда превезени у Београд сада су стабилно. Задобили су опекотине другог и трећег степена, које су им захватиле од 40 до 85 одсто тела.

Повређени су и даље у хируршкој јединици интензивне неге Војномедицинске академије у Београду.

"Два од три радника су у заиста тешком, по живот опасном стању. Даље лечење ће указати на њихову перспективу, за сада не можемо давати прогнозе, а веома је тешко стање у којима се они налазе", рекао је главни дежурни хирург ВМА Владо Цвијановић.

Четврти радник, који је пожару у фабрици задобио лакше телесне повреде, после збрињавања у чачанској болници пуштен је кући, потврдили су у здравственом центру.

Како РТС сазнаје у фабрици у Лучанима, истражни судија и комисија Министарства одбране раде и даље на прикупљању чињеница које ће разјаснити шта се заправо догодило на машини која меша барут.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи