Читај ми!

Исечене гуме на аутомобилу директора "Паланачких новина"

Удружење новинара Србије саопштило је да су исечене све четири гуме на аутомобилу директора "Паланачких новина" из Смедеревске Паланке Дејана Црномарковића.

Дејан Црномарковић је рекао УНС-у да су гуме исечене у суботу, 26. септембра, по објављивању критичког текста у Паланачким новинама о раду општинских функционера, преноси Бета.

"Дао сам изјаву полицији и изнео своје сумње у вези са мотивима починиоца тог вандализма. Никада у животу нисам био мета физичког напада, немам личних непријатеља, не бавим се 'сумњивим' пословима, немам пара више него што је неопходно за живот. Једино због чега је могуће да се ово десило је моје писање. Указујем на одређене људе и догађаје из јавног живота, па због тога повремено трпим увреде", рекао је Црномарковић.

УНС је у јуну протестовао због увреда које је општински одбор СНС из Смедеревске Паланке упутио Црномарковићу у отвореном писму, поводом његовог текста под насловом "Трули 'хвалоспев' паланачких напредњака".

УНС је тада истакао да не доводи у питање јавну критику свих, те и новинара и менаџера медија, али је указао да су недопустиве увреде и језик мржње, и затражио је од СНС из Смедеревске Паланке да се извини Црномарковићу и обустави вређање и застрашивање новинара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи