Читај ми!

Повређени пилот пребачен из Добоја на ВМА

Тешко повређени други пилот у авиону који се срушио изнад Озрена у Републици Српској пребачен је из болнице у Добоју на Војно-медицинску академију у Београду, јавио је "Глас Српске".

Власник болнице "Анлаве", која је превезла пилота, Слободан Ивановић је рекао да је тешко повређени пилот Ј.Х. оперисан у Добоју, због фрактуре ребара, а потом пребачен на Клинику за грудну хирургију на ВМА, преноси Танјуг.

Ивановић је додао да пацијент за сада није витално угрожен.

Авион који се у четвртак срушио на планину Озрен, код Добоја, припада специјализованом предузећу за запрашивање из ваздуха и сузбијање штеточина "СТС авијација" из Смедерева, а у несрећи је погинуо пилот Никола Аћимовић из Београда. У авиону се налазила четворочлана посада.

Авион, који је око 13.10 кренуо из базе у Маховљанима код Бањалуке, на коти Оштревица, нашла је посада хеликоптера Оружаних снага Босне и Херцеговине након трочасовне потраге, која је почела убрзо после пада.

Из Дирекције за цивилно ваздухопловство Србије је саопштено да је авион бацао мамце за вакцинацију лисица против беснила у Босни и Херцеговини.

Најављено је да ће бити формирана комисија која ће спровести истрагу о паду летелице.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи