Читај ми!

"Важна безбедност сваког грађанина"

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да је за то министарство важна безбедност сваког грађанина и да ће бити очувана у свим општинама и градовима.

Небојша Стефановић поручио је да је полиција снажно уз свој народ и да неће дозволити да корупција и криминал на било који начин дивљају у нашој земљи.

Стефановић, који је присуствовао дефилеу полицијских службеника у Убу и Ваљеву, истакао је и да ће младићи и девојке у униформама бити увек уз грађане спремни и да жртвују своје животе како би грађани живели мирно и спокојно, преноси Танјуг.

"Србија је данас добро организована држава која уме да штити своје националне интересе да брине о будућности, да рачуна на оне који су јој најбољи", поручио је Стефановић.

Министар је рекао да полицијским дефилеима одржаним у та два града "хоћемо да покажемо да су нам сви градови једнаки и да нам је једнако важна безбедност и сигурност сваког грађанина наше земље".

Стефановић је нагласио и да је пројекат "Полиција у заједници" усмерен ка секторском начину рада и још бољој сарадњи грађана и полиције у савкој улици, кварту, где ће грађанин познавати свог полицајца и увек моћи да му се обрати.

"Зато МУП служи свом народу и зато примамо плате, зато од вас очекујемо и критику када се не ради добро, али очекујемо и снажну подршку за полицајце који су увек били тамо где је било најтеже у овој земљи", рекао је министар полиције.

Током полицијског дефилеа највећу пажњу најмлађих привукли су полицајци који су демонстрирали врхунско умеће у борилачким вештинама, али и полицијски коњи и вучјаци.

Дефиле полицијских службеника организован је улицама те општине до централног трга где су грађани могли и да се друже са припадницима Сектора за ванредне ситуације и саобраћајним полицајцима.

Дефиле полиције увеличао је и полицијски оркестар, као и припадници полиције других наделжности.

Организовање полицијског дефилеа показало је добру сарадњу МУП-а и локалне самопуправе, на шта је такође указао и министар унутрашњих послова.

У дефилеу су учествовали и припадници специјалних полицијских јединица као и полицијске управе Ваљево, чије припаднике је Стефановић похвалио због успешне борбе против свих видова криминала у том граду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи