Читај ми!

Британска подршка довођењу инвеститора у Београд

Градоначелник Београда Синиша Мали разговарао је са министром без портфеља британске владе, замеником председника Конзервативне партије Робертом Халфоном, који је градоначелнику обећао подршку у довођењу инвеститора из Уједињеног Краљевства.

Роберт Халфон, који је и члан Доњег дома парламента, обећао је подршку у учешћу инвеститора из Велике Британије у јавним позивима за пројекте у области јавно-приватног партнерства у комуналним делатностима, преноси Танјуг.

Мали је упознао госта о начину на који функционише Град Београд и упознао га са неким од најважнијих инфраструктурних пројеката у области комуналних делатности, као и са пројектом "Београд на води", чија изградња почиње за неколико дана, саопштио је Беоинфо.

Градоначелник је Халфона обавестио да се за почетак 2016. године спрема "смарт план" који ће да дефинише смернице за даљи развој саобраћаја, укључујући планирану изградњу метроа и алтернативне видове превоза као што је рент-а-бајк, односно увођење превоза бициклом.

Халфон се интересовао и за начин на који функционишу јавни превоз, систем социјалног становања, имовинско правна питања, систем наплате пореза, као и за висину стопе незапослености у главном граду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи