Читај ми!

Стефановић и Вулин затражили помоћ за опремање центара за избеглице

Министар за рад Александар Вулин и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић пренели су представницима Европске уније и УН-а да је Србији потребна помоћ у новцу, људству и средствима за опремање нових привремених центара за прихват миграната.

Александар Вулин, Небојша Стефановић и вршилац дужности директора Канцеларије Владе Србије за европске послове Ксенија Миленковић састали су се у Палати "Србија" са шефом Делегације ЕУ Мајклом Давенпортом, шефом Канцеларије УНХЦР-а Хансом Фридрихом Шодером и сталним координатором УН-а у Србији Иреном Војачковом-Солорано.

Како је саопштило Министарство за рад, на састанку је било речи о помоћи која је Србији неопходна у суочавању са проблемима који се тичу све већег броја миграната, преноси Бета.

Министри Вулин и Стефановић су захвалили на досадашњој подршци и рекли да очекују наставак сарадње и помоћи од Европске уније.

Мајкл Давенепорт и Ханс Фридрих Шодер су похвалили начин на који се Влада Србије односи према мигрантима и обећали наставак пружања помоћи у суочавању са новонасталом ситуацијом, додаје се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи