Дипломе за кадете Медицинског факултета ВМА

У амфитеатру Војномедицинске академије (ВМА) свечано су уручене дипломе првој класи од 18 кадета Медицинског факултета ВМА Универзитета одбране у Београду.

Ректор Универзитета одбране у Београду Младен Вуруна, рекао је да је ово важан дан који ће ући у историју војне медицине и војног образовања Републике Србије, преноси Танјуг.

"Данас имамо резултат пред нама, 18 младих лекара, а већ од сутра и потпоручника санитетске службе Републике Србије и Црне Горе. Није вам било лако завршити тако тешке и озбиљне студије, али показали сте снагу и оно што заиста јесте, квалитетни, одлични млади лекари и будући официри наше војске", рекао је Вуруна.

Пожелео им је пуно среће и успеха у даљем раду и да убудуће дају допринос како развоју војне медицине, тако и војног образовања.

Свечаном уручењу диплома присуствовао је и декан Медицинског факултета ВМА Небојша Јовић, који је рекао да је данас велики дан за тај факултет. Медицински факултет ВМА основан пре шест година.

"Данас смо уручили дипломе нашим најмлађим колегама и колегиницама. Ово јесте крај једног важног поглавља у вашим животима, али и почетак другог пођеднако важног и сигуран сам пођеднако успешног", рекао је Јовић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи