Читај ми!

Награде РТС-у на фестивалу ауторског филма

Новинарка РТС-а Јелена Божовић добитница је треће награде за филм "Заувек браћа" на фестивалу ауторског филма у области радио и телевизијске репортаже. Одлуком Управног одбора "Професта", емисија РТС-а "Грађанин" добила је специјално признање "Златну плакету".

На шестом фестивалу ауторског филма земаља подунавског региона "Профест 2015" у Бачкој Тополи додељене су награде за најбоља остварења у области радио и телевизијске репортаже на тему лепота различитости.

Новинар дописничке редакције РТС-а из Ужица Јелена Божовић добитница је треће награде за филм "Заувек браћа".

Прва награда Фестивала, који је завршен синоћ, припала је филму "Живо наслеђе" у продукцији РТВ Будва, док је за радио репртажу "Алба Јулија" награђена новнарака Радио-телевизије Војводине.

Одлуком Управног одбора "Професта", емисија Радио-телевизије Србије  "Грађанин" уреднице Гордане Јаковљевић, добила је специјално признање "Златну плакету" "Професта" за допринос у изградњи мултиетничког друштва.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи