Читај ми!

РТС убедљиво најгледанији

Од почетка године Први програм РТС-а био је убедљиво најгледанија телевизија и то током 197 дана. Осим информативног и спортског садржаја гледаоци и даље највише воле серије, филмове и документарне емисије РТС-а.

У години у којој спортисти освајају мноштво медаља, грађани се радују успесима уз програме РТС-а. Највише гледалаца пратило је Светско првенство у ватерполу – финалну утакмицу добили су и репрезентативци Србије али и РТС – са више од милион гледалаца.

Традиционално, све вести и догађаје гледаоци виде у Дневнику 2, најгледанијој информативној емисији. Опет, традиционално, публика се забавља уз квиз Слагалица – најгледанију забавну емисију.

Врело лето враћало је људе касно кући, негде у време када почиње Дневник 3. Друштво међу најпопуларнијим емисијама у августу правили су му квалификације за Лигу шампиона, мечеви Новака Ђоковића, домаћа серија Село гори, а баба се чешља.

Позиција програма с националном покривеношћу је иста и према другим параметрима гледаности. Највећи удео у гледаности, укупни аудиторијум и контакт с програмом има Први програм РТС-а.

Као и на почетку године тако и до почетка нове школске године, Јавни сервис је остао жанровски најразноврснија телевизија у Србији.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи