Читај ми!

Вучић отворио обновљенe мостoве у општини Коцељева

Премијер Србије Александар Вучић отворио је у селу Љутице, код Коцељеве, обновљени мост на реци Тамнави, који је потпуно порушен у прошлогодишњим мајским поплавама. Отворен је и обновљени мост у селу Дружетић на реци Уб.

Отварању моста су присуствовали су и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић и вршилац дужности директора "Путева Србије" Зоран Дробњак.

Предаји на употребу обновљеног моста присуствовао је и велики број мештана Љутице, као и околних села.

Уз бетонски мост широк осам и дуг 19 метара урађено је и 500 метара асфалта до регионалног пута а за седам дана обећао је премијер, у Љутицама ће урадити још 400 метара до кућа у засеоку с друге стране моста. 

Вучић је затим свечано отворио и обновљени мост у селу Дружетић, на реци Уб.

Испуњена је жеља и Славка Милојевића да се у Дружетићу направи мост уништен у мајским поплавама. Захвални деда Славко и бројни мештани дочекали су премијера на новоизграђеном прелазу. 

"Ја вам се захваљујем у име народа Дружетића што сте нам пут и мост урадили", каже Славко Милојевић из Дружетића.

Када су економски показатељи добри онда може и да се раде путеви и улаже у производњу, рекао је премијер и обећао да ће у Дружетићу где ће ове године осушити 100 тона шљива, два километра асфалта урадити наредне године, а уредиће и корито Уба.

"Ово је коштало 50 милиона динара и нас није коштало ништа, ми као мала општина ово не би могли да урадимо а много значи за наш народ и наше село", истиче председник Скупштине општине Коцељева Верољуб Матић.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи