Читај ми!

Врбас, полиција учи жене самоодбрани од насилника

Полицијa je у Врбасу организовалa едукативну презентацију током које су своје суграђанке учили борилачким вештинама самоодбране.

У оквиру пројекта "Полиција у локалној заједници", жене у Врбасу су јуче упознате и са моделима ненасилног спречавања напада, објављено је на сајту општине, a преноси Танјуг.

"У првом делу презентације окупљене девојке и жене чуле су предавање психолога о могућим начинима комуницирања са насилником, као и о моделима ненасилног спречавања насиља", каже начелник Полицијске станице Врбас Владо Глођовић.

Глођовић је рекао и да су "у другом делу презентације службеници Полицијске Управе у Новом Саду практично приказивали примену борилачких вештина у самодбрани".

Подршку акцији дали су и Канцеларија за младе општине Врбас, локална Комисија за праћење остваривања родне равноправности, као и Актив жена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи