Читај ми!

Случај "лото", обављен највећи део истраге

Полиција је обавила највећи део истраге о наводним нерегуларностима у последњем колу игре на срећу "лото", а преостала су још нека форензичка испитивања, рекао је министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.

Испитивања би требало да завршимо до уторка или среде и након тога све резултате предајемо Вишем тужилаштву у Београду, рекао је Небојша Стефановић новинарима у Центру за водене спортове на Ади Циганлији, где се данас одржава показна вежба Првог ронилачког центра Жандармерије.

Стефановић је навео да ће тиме посао полиције бити завршен и да све остаје на правосудним органима, преноси Бета.

Директор Државне лутрије Србије Александар Вуловић поднео је прошле недеље оставку након што је у питање доведена регуларност извлачења бројева у игри на срећу "лото" и након што су се у јавности појавиле оптужбе да је игра намештена.

Министар је рекао и да полиција наставља истрагу о више утакмица фудбалског првенства у Србији чија је регуларност спорна. Додаје да ће наредне недеље бити испитани и председници фудбалских клубова, као и играчи. Очекује да ће у наредне две седмице бити познато више детаља.

Према његовим речима, прошле недеље прегледана је документација и обављени су разговори са председницима Заједнице прволигаша и Фудбалског савеза Србије. 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи