Читај ми!

Појачана контрола саобраћаја током Сабора трубача у Гучи

Припадници Министарства унутрашњих послова појачано ће радити на очувању личне и имовинске сигурности свих посетилаца 55. Сабора трубача у Гучи, који ће бити одржан од 3. до 9. августа, саопштено је из Полицијске управе Чачак.

Полиција ће даноноћно појачано контролисати путеве на свим прилазима Гучи како би се саобраћај одвијао несметано и безбедно, наводи се у саопштењу Полицијске управе Чачак, преноси Танјуг.

Пресретачима ће бити контролисана брзина и непрописно претицање, а на путевима од Чачка ка Гучи, саобраћајне патроле провераваће испуњеност услова за учествовање у саобраћају.

Предвиђена је и контрола алкохолисаности возача на свим излазима из Гуче.

Сви који буду управљали возилом под дејством алкохола биће искључени из саобраћаја, а они код којих се утврди више од 1,21 промила алкохола у крви биће задржани до 12 сати.

Полицијске патроле ће ноћу укључивати плава ротациона светла и на тај начин додатно упозоравати возаче.

На територијима општина Лучани, Ивањица, Горњи Милановац и града Чачка, очекује се посета великог броја страних држављана.

Полиција, тим поводом, подсећа правна и физичка лица која пружају услуге смештаја странцима уз наплату, као и особе код којих странци долазе у посету, на законску обавезу да надлежном органу у Републици, у року од 24 сата, изврше пријаву боравка странаца, како не би сносили законске последице.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи