Читај ми!

Београд пописује имовину

Секретарка за имовинско-правне послове града Београда Славица Савичић изјавила је да главни град тренутно располаже са више од 12.500 евидентираних непокретности.

Град је почео да пописује своју имовину, рекла је Славица Савичић и додала да је тај посао "доста сложен" и захтева време због прикупљања комплетне документације, саопштила је градска служба за информисање, преноси Бета.

Према њеним речима, прелиминарни резултати пописа биће познати до краја године.

Савичић је изразила задовољство интересовањем и бројем градских станова који су данас продати на лицитацији одржаној у згради Градске управе.

"Од 26 понуђених станова, продато је њих 12, од чега је приходовано између 350.000 и 360.000 евра. На тај начин се покреће поступак домаћинског управљања градском имовином. О томе је причао и градоначелник, указујући да је циљ продаје да се што ефикасније реши проблем трошкова које имамо у овом сегменту", рекла је градска секретарка.

Најавила је да ће се на следећој лицитацији, која ће бити одржана у септембру, поново наћи зграда Беобанке на Зеленом венцу, као и вила на Дедињу у којој је својевремено боравио Александар Ранковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи