Читај ми!

У Новом Пазару 11. јул Дан сећања

Скупштина града Новог Пазара прогласила је 11. јул за Дан сењања, који ће се обележавати као Дан жалости у знак сећања на жртве злочина у Сребреници.

Тога дана на територији Новог Пазара неће се одржавати свечаности и други догађаји, осим оних који су, како се наводи, тематски везани за обележавање злочина у Сребреници, пренео је Танјуг.

Одлука је уследила уместо резолуције о Сребреници, која је на дневном реду локалног парламента била средином прошлог месеца, а предложили су је одборници опозиционих бошњачких странака.

Резолуција, међутим, тада није усвојена јер су одборници са листе "Покренимо Нови Пазар - Томислав Николић" затражили паузу ради консултација са страначким органима, а након тога су напустили седницу.

Регионална телевизија Нови Пазар јавила је да су одлуку о проглашењу Дана сећања на злочин у Сребреници донели одборници бошњачких странака, њих 42, док одборници СНС-а, НС-а и ДС-а нису присуствовали заседању.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи