Читај ми!

Богати садржаји за летњи распуст

Прилику за упознавање лепота Србије пружиће и школски распуст који почиње за основце, док ће средњошколци ићи у школу још недељу дана. Током лета многи градови и општине потрудили су се да обезбеде бесплатне садржаје, како би деца што креативније провела лето.

Школском распусту се радују сви малишани било где да га проводе, а за ученике који ће јулске и августовске дане провести код куће ораганизован је богат уметнички, спортски и културни садржај.

Шабачка Канцеларија за младе и ове године организовала је традиционалне летње школице. Деца и млади имаће прилику да се друже, забаве и заједно уче у 20-так различитих бесплатних радионица.

"Оно што је најзанимљивије јесте да ћемо се потрудити да што више летњих школица органиизујемо и на сеоском подручју како бисмо и малишанима ван града обезбедили едукације и што занимљивији летњи распуст", каже директор Канцеларије за младе града Шапца Наила Мехмедовић.

На београдском Олимпу током распуста основци ће моћи да науче да пливају, да роне, а од ове године први пут организована је и школица ватерпола.

"Поред овог, имаћемо још три кампа. Први је у нашој управној згради у великој сали и ту су спортови попут одбојке, кошарке и рукомета, други камп су борилачки спортови- кик бокс, карате и джудо, а трећи камп је више за девојчице плес, зумба и аеробик који ће се одржавати у амфитеатру на отвореном", каже Марија Рајковић из Спортског цента "Олимп".

Бесплатна школа пливања, ватерпола, атлетике садржај је који ће моћи да користе основци и средњошколци и у Пироту.

"Летњи распуст је лепа прилика да млади користе погодности које су им понуђене у градовима у којима живе и слободно време проведу бавећи се спортом, стичући нова знања, развијајући сопствену креативност и дружећи се у природи", каже Филип Филиповић из СЦ Пирот.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи