"Студио Б" обележио 45 година рада

РТВ Студио Б обележио је данас 45. рођендан, а тим поводом је у Скупштини Града одржана свечаност на којој је награда "Нај Београђанин" уручена директору Института за мајку и дете "Др Вукан Чупић" Радоју Симићу.

Награду која се традиционално додељује појединцима или тимовима људи који су унапредили живот у Београду доделио је градоначелник Синиша Мали, јавља Танјуг.

На свечаности у Скупштини Града речено је да се та награда додељује због личног и професионалног интегритета и хуманостии трага кој инеко остави на живот Београда и његових грађана.

Градоначелник је обраћајући се на свечаности рекао да је Студио Б један од симбола Београда и његове "очи и уши".

Мали је рекао и да се награда "Нај Београђанин" дедељује онима који су знањем, радом и посвеченошћу допринели стварању бољег Београда.

Истичући да је награда отишла у праве руке, Мали је рекао да су надлежни обезбедили средства за реконструкцију Института за мајку и дете као и да се ради на проширењу капацитета "Родитељске куће".

Директорка Студија Б Ивана Вучићевић навела је да та медијска кућа Београђанима много значи, али да је увек највише бринула о најмлађим и најстаријим суграђанима што ће и убудуће бити случај.

Она је захвалила свим запосленима на овој телевизији и честитала и њима, али и свим Београђанима рођендан те градске куће.

Добитник признања "Нај Београђанин" је рекао да награду не доживљава лично већ као признање свима који учествују и јачају здравствени систем Србије.

"Осећам се као Ђоковић", навео је Симић.

Свечаности у Скупштини Града присуствовали су, осим осталих, министри унутрашњих послова и одбране Небојша Стефановић и Братислав Гашић, принц Александар и принцеза Катарина Карађорђевић, градски челници, предсрацници цркве и медија.На скупу је приказан филм о историјату Студија Б, а наступио је дечји хор "Чаролија".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи