Читај ми!

Ломљење чеснице на Тргу републике

Дечаци Константин Гаровић и Богдан Стефановић извукли су по дукат из божићне чеснице, тешке 50 килограма, која се ломила на Тргу републике.

Треће дете које је извукло дукат из чеснице, како кажу из Уније пекара Србије, отишло је са родитељима пре него су медији имали прилике да га сликају и сазнају о коме се ради, преноси Фонет.

Потпредседник Уније пекара Србије Зоран Грубановски рекао је да је чесница била тешка 50 килограма и да су у њој била три дуката.

Чесница је поклон компаније "Веселиновић", направљена је од 500 јуфки, четири сата је прављена и два сата печена.

"Гледали смо да дукате добију деца. Ово је манифестација за све, али гледамо да деца добију дукат, јер он носи срећу и желимо да нам деца буду најсрећнија у 2015. години", рекао је Грубановски.

Манифестацији је присуствовао и заменик градоначелника Београда Андреја Младеновић, док је чесницу освештао отац Бранко.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи