Бесплатни сет-топ боксови за социјално угрожене

Министарство трговине, туризима и телекомуникација Србије позвало је социјално угрожене грађане да се пријаве за бесплатну опрему која омогућава пријем дигиталног телевизијског сигнала.

Бесплатне "сет-топ боксове" могу добити грађани који примају социјалну помоћ, корисници новчане надокнаде за негу другог лица и пензионери самци чија пензија није већи од најнижег износа пензије, потврђују у надлежном министарству, преноси Бета.

Пријаву за доделу тих уређаја и неопходну документацију грађани подносе центрима за социјални рад или филијалама Фонда пензијско-инвалидског осигурања у зависности од категорије лица којој припадају.

Планирано је да пријављивање за бесплатне "сет-топ боксове" траје до 31. јануара 2015. године, како би корисници били у могућности да пређу на пријем дигиталног сигнала телевизије пре почетка гашења аналогног сигнала.

Бесплатни уређаји за дигитални пријем телевизијског сигнала биће достављени на кућну адресу пријављених грађана, наводи се на сајту Министарства трговине, туризима и телекомуникација Србије.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи