Читај ми!

Невреме у Србији, повређене две особе

Две особе су повређене у невремену које је током вечери захватило већи део Београда, као и део Колубарског округа и општине Коцељева и Крупањ. Невреме оштетило и део пруге Београд-Ниш код Раље, сазнаје РТС.

Невреме је задесило београдске општине Гроцка, Вождовац и Раковица, где је пало неколико стабала и оштећено више аутомобила. Повређене су две особе, саопштио је МУП, а пренела Бета.

Јака киша праћена градом захватила је и територију општина Коцељева и Крупањ.

Према првим информацијама, град величине јајета нанео је највеће штете у Коцељеви и селима ове општине, јавља дописник РТС-а.

Највећу штету претрпели су усеви и воће, а има и оштећених аутомобила. Ветар је поскидао црепове и оштетио кровове на кућама и помоћним објектима.

Поједини делови неколико села су без струје због кварова на нисконапонској електромежи. Екипе Електродистрибуције су на терену.

И део општине Уб био је на удару невремена.

Како јавља дописник РТС-а, у неким убским селима падао је крупан град. Нема инфрмација о евентуалној штети.

Радарски центар Ваљево испалио је више од 80 ракета. 

Како сазнаје РТС, невреме је оштетило и део пруге Београд-Ниш код Раље и нанело велике количине земље и грања на колосек. Железнички саобраћај на тој деоници је у застоју.

Изнад наших крајева током ноћи има више облака који условљавају пљускове са грмљавином. У већини места пало је или ће пасти око 10 литара кише по квадратном метру, највише у Бачкој и Банату око 20 литара.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи