Читај ми!

Нова акција Фондације "Новак Ђоковић"

Захваљујући сарадњи Фондације "Новак Ђоковић" и Општине Мерошина започети су радови на адаптацији и опремању "Школице живота" у оквиру Основне школе "Јастребачки партизани", у селу Облачина.

Радови на адаптацији школе у Облачини ће трајати наредне три недеље и, ако све буде завршено у планираном року, од друге половине септембра предшколци и њихови млађи другари дружиће се у новом простору, саопштила је Фондација "Новак Ђоковић", преноси Танјуг.

Горана Џуџа Јаковљевић, менаџер Фондације, истакла је овим поводом да у оквиру пројекта "Школице живота - заједно за детињство", Фондација и општина Мерошина улажу два милиона динара у стварање бољих услова за 60 малишана.

Јаковљевићева је задовољна што ће ускоро деца из Облачине и околних насеља у Мерошини, имати прилику да се укључе у васпитно-образовни програм и уживају са својим вршњацима у адаптираном простору школе.

Адаптација и опремање простора биће помогнута и средствима прикупљеним на Ускршњој аукцији уметничких, чоколадних јаја, одржаној у априлу ове године.

Фондација је, такође, обезбедила и средства за постављање справа у дворишту школе, попут, пењалица, тобогана и љуљашки.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи