Читај ми!

Помоћ Обреновчанима преко Црвеног крста

Штаб за ванредне ситуације на територији Обреновца донео је одлуку о критеријумима за дистрибуцију помоћи преко Црвеног крста, на основу које је направљен списак домаћинстава која стичу право на помоћ преко те организације.

Одлука је донета на основу обрађених података из упитника које су грађани попуњавали у периоду од 9. до 17. јуна у просторијама општине и месних заједница, наводи се у саопштењу општине Обреновац.

Домаћинства која су стекла право на помоћ биће данас и сутра обавештена о начину преузимања одговарајуће потврде из општине Обреновац и Црвеног крста Обреновац, која ће, уз лични документ, бити неопходна документација за преузимање помоћи у наредном периоду, преноси Танјуг.

Грађани који из оправданих разлога нису били у могућности да попуне упитник, а сматрају да на основу утврђених критеријума имају права на помоћ, могу се обратити канцеларији Црвеног крста Обреновац која се привремено налази на адреси Кожарска 1.

Канцеларија Црвеног крста са радом почиње сутра и радиће од 9 до 15 сати.

Одлука о критеријумима за дистрибуцију помоћи може се погледати на интернет презентацији Градске општине, у канцеларијама месних заједница и на пунктовима Црвеног крста.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи