Читај ми!

Реновирање кућа у Обреновцу

Скоро 40 дана од поплаве у Обреновцу, и даље су видљиве последице. Приземља готово свих кућа и локала су празна, изнето је све што је вода уништила - и у току је реновирање.

Обреновчанин који је 20 година инвалид, затражио је путем друштвених мрежа помоћ у реновирању стана.

Заменик председника СО Обреновац Александар Лукић каже да се много људи одазвало. "Морали смо кроз прозор да уђемо. Завршићемо до краја како би се наш суграђанин вратио", рекао је Лукић.

Помажу и они чије су куће такође уништене.

Дејан Златановић каже да у оваквим временима нема места за одмор. Према његовим речима, сви треба да се осврну око себе и помогну суграђанима.

Обреновчани могу да набаве основне животне намирнице у неколико продавница у граду. Воће и поврће од сутра ће моћи да купују и на зеленој пијаци.

Грађани на ту информацију опречно реагују. Има и оних који се још не би усудили да купују на пијаци.

Разлога за страх нема, тврде у општини. Дезинфикована је цела пијаца.

Председник СО Обреновац Мирослав Чучковић рекао је да ће на пијаци бити само производи који су здрави.

Позива за масовни повратак грађана у Обреновац неће бити док општина не добије пијаћу воду. То би, кажу надлежни, могло да се деси у наредних 10 дана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи