Читај ми!

Синдикат полиције подржава Стефановића

Министра унутрашњих послова Небојшу Стефановића у јачању угледа полиције и одлучној борби за спровођење потребних реформи подржао је синдикат полиције.

Синдикат поздравља и иницијативу министра Стефановића да се сви проблеми запослених у МУП-у реше искључиво социјалним дојалогом, "а не изазивањем било каквих немира", преноси Танјуг.

"Не слажемо се са појединим колегама који мисле да би незадовољство могло да поприми оквире који се не могу контролисати", истичу у Синдикату полиције.

Наглашавају да је њихов главни задатак борба против криминала и корупције, и додају да тај задатак "мора бити награђен поверењем грађана".

У саопштењу Синдиката полиције истиче се и како се надају да ће врло брзо доћи до разговора чији ће епилог бити конкретна решења на побољшању социјално-економског положаја свих запослених у МУП-у.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи