Читај ми!

Поправка канализације у Обреновцу

У Обреновцу се и данас ради на нормализацији стање после поплава - износи се кабасто смеће, поправља канализациона и водоводна инфраструктура и дели семе за пресејавање ораничних површина.

Општинско веће данас је донело одлуку да се грађани, због великих штета од поплава ослободе плаћања локалног инфостана - вода, канализације, паркинга за мај и јуни.

"Подела семена почела је синоћ, а настављена дана и а укупно око 400 домаћинстава моћи да поново да засеје своје њиве", рекао је Танјугу председник општине Обреновац Мирослав Чучковић.

Додао је и да је настављен рад на оспособљавњу колектора за фекалану канализацију и да се почело и са поправкама канализационог система, односно заменама цеви у појединим улицама.

Према његовим речима и данас се избацају велике количине ствари које је поплавни талас претворио у смеће и тај посао ће се обављати и наредних дана.

Чучковић је рекао да је решавање проблема са снабдевањем струјом при крају и да "готово да нема насеља у коме нема електричне енергије".

Локални Дом здравља ради, а ту је и једна лака пољска болница из састава војномедицнске академије која помаже грађанима са здравственим тегобама.

Неколико приватних продавница ради, а у Обреновцу су и данас припадници Војске Србије који помажу у нормализацији стања.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи