Читај ми!

Канализација за цео Београд у наредних 10 година

Градоначелник Београда Синиша Мали најавио је да ће у наредних десетак година у Београду бити решен проблем пијаће воде и канализације.

Мали је у Сурчину, где је компанија "Нестле Адриатик" отворила погон за пречишћавање технолошких и санитарних отпадних вода, рекао да ће наредних седмица почети изградња погона за пречишћавање воде у Пиносави, који је сличан оном који је пре три месеца отворен у Зуцу.

Рекао је да ће у наредних неколико година приоритетна бити изградња фабрика за пречишћавање воде у Великом селу, Крњачи, Винчи, Барајеву и Остружници, преноси Танјуг.

Градоначелник је рекао да ће, захваљујући томе, на територији Београда бити заокружен систем који ће омогућити равномерно и квалитетно снабдевање пијаћом водом.

Према његовим речима, око трећине града нема канализациону мрежу и већ се на томе ради у сарадњи са Владом Јапана, а цео пројекат је вредан 800 милиона евра.

"У наредних 10 година у Београду ће сви имати канализацију", закључио је Мали.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи