Читај ми!

Помоћ грчких компанија 21 милион динара

Чланови Хеленског пословног удружење у Србији до сада су помогли угрожене од поплава у Србији са 20,955 милиона динара, саопштила је амбасада Грчке.

Фондација Ставрос Ниархос најавила је недавно одлуку да се прикључи пружању помоћи поплављеним подручјима у Србији и Босни и Херцеговини и њен управни одбор је одобрио донацију у износу од 300.000 евра, преноси Танјуг.

Грчке компаније које послују у Србији, како је наведено, од првог тренутка су се укључиле у пружање помоћи угроженима у недавним поплавама у Србији.

Компаније које су учествовале у пружање помоћи су: "Алфа Банк", "АXА Иншуранс", "ЕКО Сербиа", "Еуробанк", "Ексцелсиор Хотел", "Гранд Касино", "Интраком Телеком", "Мелон Сербиа", "Пиреус Банк", "Титан цементара Косјерић" и Војвођанска банка.

Пружање помоћи неће престати, јер многи чланови Хеленског пословног удружења планирају да пошаљу додатну помоћ у наредном периоду.

Фондација Ставрос Ниархос директно учествује у пружању значајне помоћи становницима подручја погођеним поплавама и на тај начин подржава акције хуманитарне помоћи европских и светских организација које се спроводе у овом региону.

Амбасада Грчке је у контакту са том фондацијом у циљу проналажења одговарајућег начина расподеле хуманитарне помоћи у Србији.

Грчка хуманитарна организација "Лекари срца" 9. јуна је допремила хуманитарну помоћ погођенима у поплавама у Обреновцу, док је за данас предвиђено допремање хуманитарне помоћи у Крупњу.

Допремљена помоћи обухвата намирнице, воду, одећу, средства за личну хигијену и друго.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи