"Шетња за осмех" са Новаком Ђоковићем

Фондација "Новак Ђоковић", у сарадњи са Интернационалном школом "Прима", организовала је хумантарну акцију под називом "Шетња за осмех". Новац сакупљен продајом мајица намењен је обнављању школског намештаја у Основној школи "Радоје Домановић" у Параћину.

У "Шетњи за осмех" учествовао је и други рекет света Новак Ђоковић. Пресецањем врпце означен је почетак "Шетње за осмех", а да шетају - могли су само они који су купили мајицу. Прикупљеним новцем обезбедиће се бољи услови основцима у Параћину.

Директорка ОШ "Радоје Домановић" из Параћина Јелица Алексић рекла је да је ово можда мали корак за организаторе али да је за децу школе и за Србију огроман.

У Шетњи са осмехом су учестовавали и најмлађи.

"Ја шетам овде да подржим фондацију Новака Ђоковића, у организацији школе коју похађам овде у Београду", каже Амарачи Калу из Нигерије.

Директорка Интернационалне школе "Прима" Брижит Макинтош рекла је да имају највећу подршку Амбасаде Велике Британије али и Амбасада других држава, тако да се могу видети деца из различитих народа у школи, на шта су, како је додала, веома поносни.

Ово је још једна у низу акција Фондације. Да би боље услове одрастања имало што више деце, Фондација учествује и у реновирању четири вртића, у склопу пројекта "Школица живота".

Директорка Фондације "Новак Ђоковић" Јелена Ристић рекла је да је битно да учествује локалне заједница и да је битно да се сви заједно укључимо да школица траје и када престану да је финансирају.

"Школицу живота" деца похађају бесплатно и родитељи долазе и учествују у зједничким актинвостима, то је један диван пројекат који треба да траје", навала је Јелена Ристић.

Манифестацију "Шетња за осмех" подржала је и породица Новака Ђоковића. После шетње уследио је програм са различитим спротским активностима и наступима најмлађих учесника.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи