Читај ми!

Сарадња Србије и Грчке у области одбране

Команду за специјалне операције Војске Грчке обишао министар одбране Небојша Родић, где је присуствовао приказу оспособљености припадника те јединице. Две стране сагласне да је наставак заједничке обуке припадника специјалних снага војски Србије и Грчке од обостраног интереса.

Министар одбране Србије Небојша Родић обишао је 13. команду за специјалне операције Копнене војске Грчке, где је присуствовао приказу оспособљености припадника те јединице, саопштено је из ресорног министарства.

Домаћини његове посете, организоване другог дана боравка у Грчкој, били су начелник Генералштаба Копнене војске генерал-пуковник Христос Манолас и командант Команде, бригадни генерал Константинос Флорос.

Закључено је да је наставак заједничке обуке припадника специјалних снага оружаних снага Србије и Грчке од обостраног интереса.

Родићу су представљени и капацитети Школе националне одбране Грчке, а две стране су исказале опредељење да у будућности додатно унапреде војнообразовну сарадњу, која је и сада, како је оцењено, развијена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи