Читај ми!

Још без одлуке о додели националне фреквенције

На седници Савета РРА поново није донета одлука о додели националне фреквенције. Телевизије "Коперникус" и "Нова" добиле једнак број гласова. Учесници конкурса имају право на приговор.

Савет Републичке радиодифузне агенције на данашњој седници поново није донео одлуку о додели националне фреквенције. По четири гласа добиле су телевизије Коперникус и Нова, док је један листић за гласање остао незаокружен, реако је за Танјуг заменик председника Савета РРА Горан Караџић.

Одлука о додели фреквенције није донета пошто је за то било потребно да једна од телевизија добије пет гласова, рекао је Караџић.

Објаснио је да учесници у конкурсу сада имају право на приговор након добијања решења и онда ће Савет то разматрати.

"Ако пропадне и овај други конкурс, не знам колико је реално да се распише трећи и о томе ћемо се посаветовати са другим државним органима, међу којима су РАТЕЛ и Министарство телекомуникација", рекао је Караџић.

Конкурс за националног емитера је расписан октобра прошле године. Био је отворен до 30. децембра, а једине заинтересоване телевизије биле су Нова и Коперникус.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи