Заражена клостридијом у критичном стању

Пацијенткиња заражена клостридијом, која се налази на одељењу пластичне хирургије у ужичкој болници, критично. Четворо инфицираних осећа се добро, а пацијенткиња која је оперисана због тешких компликација изазваних инфекцијом том бактеријом боље је него претходних дана.

На одељењу пластичне хирургије у Општој болници у Ужицу једна пацијенткиња заражена клостридијом налази се у критичном стању, док је здравље четворо пацијената на инфективном одељењу добро.

Стање 54-огодишње пацијенткиње Опште болнице у Ужицу, која је због тешких компликација изазваних инфекцијом бактерије клостридије била оперисана, боље је него претходних дана.

Решењем Санитарне инспекције Министарства здравља, на одељењу изолације ужичке болнице посете нису дозвољене, на ортопедији се примају само хитни случајеви, док су остала одељења отворена за пацијенте и посете.

По налогу здравствене инспекције појачани су санитарно-хигијенске и противепидемијске мере.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи