Читај ми!

Деманти претреса куће Динкићевог оца

У наставку истраге спорних приватизација, припадници МУП-а претресли кућу оца Млађана Динкића у Власотинцу. УРС дементује да је било претреса куће, већ како тврде, само је прегледана документација о тој кући у власотиначком катастру. Динкић позвао да се, после истраге, објаве резултати.

По налогу Тужилаштва за организовани криминал, а у наставку истраге спорних приватизација, припадници МУП-а претресли су кућу оца Млађана Динкића у Власотинцу. УРС демантује да је било претреса куће.

Објекат је претресен у оквиру финансијске истраге у случају Националне штедионице, која се води паралелно са истрагама спорних приватизација.

Међутим, Уједињени региони Србије саопштили су вечерас да није истина да је вршен претрес куће оца Млађана Динкића у Власотинцу, како су објавили медији.

"Није истина да је вршен претрес куће Душана Динкића, оца Млађана Динкића, већ је само прегледана документација о тој кући у власотиначком катастру", наведено је у саопштењу.

Како се итиче, Млађан Динкић инсистира да на крају истраге све буде објављено у јавности до најситнијих детаља, "јер би на тај начин трајно нестале спекулације и бајке о непостојећем богатству његове породице".

"Наиме, полиција у неколико наврата посећивала катастар у Власотинцу, јер просто нису могли да поверују какву скромну кућу има Динкићев отац. Вероватно су занесени таблоидним трачевима очекивали виле и раскош, па им се резултати истраге очито никако не уклапају у очекивања њених наручиоца", наводе у УРС-у.

Из те странке изражавају наду да ће се полиција позабавити испитивањем имовине и других председника странака и државних функционера, "па да наш народ коначно сазна ко шта стварно има, односно шта је трач, а шта истина".

"Уверени смо да би било пуно изненађења и да би то допринело разбијању многих предрасуда и заблуда о српским политичарима", стоји у саопштењу.

Поједини медији су пренели да је кућа оца Млађана Динкића у Власотинцу претресена по налогу Тужилаштва за организовани криминал у оквиру финансијске истраге у случају Националне штедионице, која се води паралелно са истрагама спорних приватизација.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи