Стефановићу награда за стварање позитивног имиџа Србије

Признање "Капетан Миша Анастасијевић" за допринос стварању позитивног имиџа Србије у Старој Пазови уручено председнику Скупштине Србије Небојши Стефановићу. Потребна свака паметна глава и свако ко жели да допринесе и укључи се у стварање другачије слике о нашој земљи, поручио Стефановић.

Председнику Скупштине Србије Небојши Стефановићу у Старој Пазови је уручено признање "Капетан Миша Анастасијевић" за допринос стварању позитивног имиџа Србије.

Стефановић је примајући награду рекао да је Србији потребна свака паметна глава и свако ко жели да допринесе и укључи се у стварање другачије слике о нашој земљи.

Он је рекао да странци немају увек праву слику о Србији и да се у републичком парламенту труде да закони створе позитивну климу, правну сигурност и уређену и модерну државу да би се променила слика о Србији.

Стефановић је рекао и да се у Србији спроводи озбиљна и немилосрдна борба против корупције и криминала, који су зло које гуши привреду.

"Општина Стара Пазова је добар пример како може да функционише привреда, да се пуно ради, да се доводе инвеститори, а видим по најавама, да ће овде бити још неколико хиљада радних места", рекао је Стефановић и додао да је та општина јасан пример како локална самоуправа може да утиче на грађење позитивног имиџа Србије.

Стефановић је навео и да су привредници хероји данашњице, јер запошљавају људе у тешким временима и да заслужују свако признање.

Он је привредницима поручио да су им врата скупштине увек отворена.

"Ми ћемо покушавати да кроз различите законодавне активности омогућимо да привредници лакше раде, смањују незапосленост и да свака општина буде, добрим делом успешна као Стара Пазова", истакао је председник Парламента.

Признање "Капетан Миша Анастасијевић" додељено је и председнику општине Стара Пазова Ђорђу Радиновићу за најуспешнијег лидера у Сремском округу.

Радиновић је рекао да је Стара Пазова једна од најразвијенијих општина и да заслужује да буде центар региона.

Награде је добило и шест најуспешнијих привредника са територије општине Стара Пазова и 14 заслужних привредника из Срема.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи