Читај ми!

РРА упозорио "Пинк" због "Фарме"

Због садржаја емисије "Фарма", емитоване у ноћи између 19. и 20. новембра, који је оцењен као дискриминативан, Савет РРА наложио телевизији "Пинк" да свој програм одмах усагласи са законом и спречи његово даље кршење.

Савет Републичке радиодифузне агенције наложио је телевизији "Пинк" да одмах свој програм усагласи са одредбама Закона о радиодифузији и спречи његово даље кршење.

Савет је ову одлуку донео после разматрања извештаја Службе за надзор и анализу о садржају емисије "Фарма", емитоване на телевизији "Пинк" у ноћи између 19. и 20. новембра.

Установљено је да овакав садржај подстиче дискриминацију против лица, или групе лица, због припадања или неприпадања некој нацији или етничкој групи.

Број коментара 27

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи