Јовановић честитао Светски дан студената

Стратешки приоритет Србије је повећање броја високообразованих, поручио министар просвете Томислав Јовановић у честитки поводом Међународног дана студената.

Поводом Међународног дана студената, министар просвете, науке и технолошког развоја Томислав Јовановић упутио је студентима честитку уз поруку да је стратешки приоритет Србије да повећа број високообразованих људи.

"Желим да ваша младост и жеља за образовањем буду покретачи нових и бољих идеја", навео је Јовановић у честитки студентима.

"Заједно ћемо учинити да наша образовна и научна јавност буду вредноване на начин како то и заслужују и да се веома брзо укључимо и станемо у ред најбољих и најпрестижнијих".

"Наша традиција и наша садашњост то траже, а будућност то са правом очекује.

Будите вредни и не штедите себе, јер научено се увек исплати. Желим вам да у будућности ваше знање и способност уткате у лепшу, бољу, перспективнију и толерантнију Србију", поручио је министар просвете.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи