Читај ми!

УНС о претњама Радију "Сто плус"

Полиција треба да утврди и саопшти све чињенице поводом претећег писма, које је стигло на адресу новопазарског Радија "Сто плус", саопштило Удружење новинара Србије уз захтев да полиција пружи заштиту новинарима тог радија.

Удружење новинара Србије тражи од полиције у Новом Пазару да утврди и саопшти све чињенице поводом претећег писма које је послато редакцији Радија Сто плус.

Како се наводи у саопштењу УНС-а, писмо које је јуче стигло редакцији тог радија, послато је у суботу из Главне поште у Београду, а порука њему је гласила "Не једе се све што сија, боље зуби него бубрег".

Порука је илустрована кашиком, зубима и новогодишњим украсним куглама повезаним бодљикавом жицом.

УНС је такође позвао МУП да због тих претњи пружи неопходну заштиту новинарима Радија Сто плус до утврђивања свих чињеница, пише у саопштењу.

Главни и одговорни уредник Радија Сто плус Исхак Слезовић изјавио је за УНС да не може никога да оптужи за претње, јер, како је рекао, тај радио сваког дана објави нешто што се некоме не свиђа, и додао а је случај пријављен полицији.

Радио Сто плус је регионална станица са седиштем у Новом Пазару, а део је новинске агенције Бета.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи