Читај ми!

Мастерс куп

Ферер изненадио Мареја

Давид Ферер савладао Ендија Мареја (6:4, 7:5) у првом колу А групе Мастерс купа. Шпанац током целог меча био бољи и заслужено победио фаворизованог ривала. Британац, због повреде препона, размишља о повлачењу са турнира.

Шпански тенисер Давид Ферер направио је данас изненађење на Мастерс купу у Лондону, пошто је у првом колу А групе савладао Британца Ендија Мареја са 6:4, 7:5.

Ферер је током целог меча играо добро, држао висок ритам и заслужено освојио прве бодове на завршном турниру сезоне.

Мареј је на почетку другог сета, код вођства од 2:0 затражио медицински тајм-аут, а вратио се на терен након неколико минута. У наставку дуела, међутим, ништа није успео да уради, па је Ферер после боље и сигурније игре остварио неочекивани тријумф над фаворизованим ривалом.

Најбоље рангирани светски тенисер Новак Ђоковић вечерас од 21.15 игра против Чеха Томаша Бердиха у другом мечу првог кола А групе.

Мареј размишља о повлачењу са турнира

После меча, Мареј је изјавио да није сигуран да ће наставити наступе на завршном турниру Мастерс серије у Лондону, због повреде препона.

"Имам повреду препона и то ми одмаже. Нисам много тренирао ове недеље и не осећам се најбоље на терену. Видећемо како ће се ситуација развијати и онда ћу одлучити", рекао је Мареј.

Повреду препона Мареј је доживео на једном тренингу после турнира у Паризу.

"Да није у питању завршни турнир у години, не бих играо", рекао је Британац.

Мареј би требало следећи меч да игра у среду против пораженог из дуела Новака Ђоковића и Томаша Бердиха.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи