Надал први финалиста

Дел Потро немоћан против Надала. Тренутно најбољи тенисер Света, Шпанац Рафаел Надал савладао је у полуфиналу Мастерса у Индијен Велсу Аргентинца Хуана Мартина дел Потра са 2:0. Шпанац наметнуо свој стил игре, и заслужено славио.

Надал је стизао немогуће, задавао муке Аргентинцу, који је како је меч одмицао све више губио дах. Шпанац је терао противника на потез више и када није имао шансе да освоји поен. Меч је трајао 1 сат и 51 минут. Надал се у финалу састаје са нашим Новаком Ђоковићем који је савладао Швајцарца Роџера Федерера са 2:1 (6:3, 3:6, 6:2).

Дел Потро је први стигао до брејка предности. Међутим, Надал појачава и брзо преокреће резултат, и уз два брејка решава сет у своју корист. Дел Потро није имао снаге да се одупре нападу Шпанца, 6:4.

На старту другог сета Аргентинац пропушта пилику за брејк. Надал на то одговара нападом, Дел Потро је на коленима. Надал прави брејк и наставља са сигурном игром. На наредни сервис противника при резултату 5:3, Надал има две меч лопте. Аргентинац успева да се одбрани и продужи агонију.

Надал је сервирао за меч, снажним и прецизним ударцима осваја гем за коначних 6:4 у другом сету.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи