Серена не може на терен пре лета

Серена Вилијемс открила је да је имала проблема са депресијом током дугог одсуства са терена. Млађа сестра Вилијемс није наступала од како је освојила 13. гренд слем титулу, на Вимблдону прошлог јула.

Серена Вилијемс опоравља се од операције у којој је третиран угрушак у крви, који се налазио у њеним плућима. Тенисерка неће играти бар до лета и признаје да је ова пауза прилично негативно утицала на њу.

„Дефинитивно не осећам да сам срећна. Поготово од како сам имала другу операцију на стопалу, била сам у депресији. Стално сам плакала. Верујем да је људима било тешко када сам у таквом стању била поред њих", рекла је Вилијемсова

Тренутни број 11 на листи додаје да ће ускоро имати нова снимања како би проверила стање проблематичног плућног крила и да ће тек тада моћи да објави евентуални датум повратка на терен.

„Не знам шта је реално, заиста не знам. Тренутно не могу ништа да кажем. Само хоћу да будем сигурна да без проблема могу да дишем кад изађем на терен, то је све", додаје Серена.

Вилијемсова је убеђена да ће, по повратку на турнире, успети да поврати форму која ју је поставила на место једне од најбољих тенисерки генерације.

„Знам како се игра тенис. Играм ову игру доста дуго - дуже него што се чини. Због тога мислим да ћу се добро снаћи. Увек размишљам о побољшању игре. Желим да будем бржа, боља и мудрија", закључује 29-годишња америчка тенисерка.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи