Новак и Виктор поражени

Новак и Виктор нису успели да се пласирају у четвртфинале дублова. Српски пар Новак Ђоковић и Виктор Троицки поражен је од индијско-пакистанске комбинације Бопана - Куреши са 2:0. Наши тенисери изашли на терен само сат времена после међусобног сусрета.

Новак и Виктор завршили такмичење у дублу. Умор узео данак, наши тенисери нису имали свежине да у одлучујућем тренутку преломе меч. Противници то користе и заслужено славе.

Први сет донео је апсолутну доминацију противника. Нашим тенисерима ништа није полазило за руком. Ређале су се грешке. Бопана и Куреши играли су одлично и дозволили су нашим тенисерима да освоје само један гем у првом сету - 6:1.

У наставку меча Новак и Виктор заиграли су знатно боље. Напали су сервис противника, али нису успели да искористе ниједну од четири брејк лопте у овом сету. Противник не користи једну брејк шансу, па је сет ушао у тај-брејк.

У тај-брејку другог сета наши тенисери успели су, два пута, да стигну мини-брејк предности противника. Међутим, трећи пут Новак и Виктор не успевају да стигну до изједначења. Бопана и Куреши користе прву меч лопту и заслужено славе у тај-брејку са 7:5. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи